Steun ons en help Nederland vooruit

Marjan Boonzaaijer

Vice-Fractievoorzitter

54 jaar

Woordvoerder Onderwijs, Sport, Jeugdzorg, Duurzaamheid & Milieu, Welzijn & Volksgezondheid, Maatschappelijk vastgoed, Beheer Openbare Ruimte

Ik ben opgegroeid in een gezin waarbij maatschappelijke inzet en bestuurlijke verantwoordelijkheden vanzelfsprekend waren. Mijn loopbaan kenmerkt zich door functies in organisaties met een missie om een maatschappelijke bijdrage te leveren en een verschil te willen maken in de kwaliteit van leven van mensen. Mijn overtuiging is dat iedereen, jong en oud, zich optimaal moet kunnen ontwikkelen, het beste uit het leven kunnen halen en kunnen meedoen in de maatschappij. Deze overtuiging is de leidraad in mijn leven, zowel professioneel, als privé, nationaal en internationaal. Ik geloof in de kracht van samenwerking om samen die doelen te halen waar we samen voor staan. Ik geloof sterk in de kracht van mensen om zelf vorm te geven aan hun leven en leefomgeving.

Ruim 15 jaar woon ik met mijn gezin met veel plezier in Houten en als raadslid voor D66 wil ik mijn steentje bijdragen zodat Houten een fijne plaats blijft om in te wonen, voor iedereen, jong en oud, voor inwoners met en zonder immigratie achtergrond, gezond, met een handicap of chronisch ziek en waar geen inwoner buiten de boot valt. En dit alles met het oog op de leefbaarheid van de wereld van morgen.

Meer van Marjan Boonzaaijer