Steun ons en help Nederland vooruit

Jaap Staman

Raadslid

32 jaar

Woordvoerder Sociale zaken, Economische zaken, Ruimtelijke ordening Buitengebied, Kleine kernen, Verkeer & Vervoer, Veiligheid

Ik woon ruim 21 jaar in Houten en wil mij nu graag namens D66 inzetten om Houten zo leefbaar, duurzaam en levendig mogelijk te maken. Ik wil dat Houten voorbereid is op de energietransitie die momenteel plaatsvindt en in Nederland voorloper wordt op het gebied van duurzaamheid.

Ik heb vrijwel mijn gehele jeugd in Houten doorgebracht en nu wil ik aan de slag om die zaken waar ik in mijn jeugd tegenaan ben gelopen, voor huidige en toekomstige jongeren in Houten te verbeteren. Hierbij denk ik aan wachttijden voor Houtense jongeren (en ouderen!) op sociale huurwoningen en het aantal evenementen, horecagelegenheden en overige vormen van vrijetijdsbesteding in Houten. Via D66 lijkt het mij geweldig om deze jongeren zoveel mogelijk ook zelf bij zaken als deze te betrekken, om zo tot meer en betere idee├źn te komen.

Houtenaren zoveel mogelijk betrekken bij het leefbaar en levendig maken van de stad, dat lijkt mij de leukste uitdaging voor mij binnen D66 Houten. Ik heb de tijd en de energie om dit aan te pakken en kijk er zeer naar uit.

Meer van Jaap Staman