Steun ons en help Nederland vooruit

Marcel van Gooswilligen

Lijsttrekker GRV2018

49 jaar

Ruim 2,5 jaar ben ik nu actief lid van D66. Een partij waarmee ik me al 30 jaar verbonden voel. Vooral vanwege de principes die we delen en de idealen die we nastreven. Eerst als bestuurslid en nu als commissielid geef ik daar actief invulling aan. Ik beleef daar veel plezier aan en haal er ook voldoening uit.

De komende jaren wil ik een actieve en dragende rol spelen. Eerst in de verkiezingscampagne en later in de gemeenteraad. Door mijn persoonlijkheid en levenservaring denk ik dat ik –juist in de nu ontstane situatie – veel toegevoegde waarde heb. Door mijn interesse in mensen en mijn humor kan ik makkelijk verbinden. Zowel binnen de partij als daarbuiten kan ik bruggen bouwen. Mensen en ideeën bij elkaar brengen. Een sterk netwerk opbouwen en een sterk team neerzetten. Om gezamenlijk een optimaal resultaat neer te zetten.

Ik heb veel ervaring met het leiden van kleine en middelgrote teams. Ik heb geleerd om anderen de ruimte te geven, zodat ze optimaal kunnen functioneren. Hen te coachen en de regie te houden. Volgens mij is dat de beste manier om het maximale uit een team te halen en daar samen plezier aan te beleven.

06-36254417

Meer van Marcel van Gooswilligen