Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledenvergadering | Presentatie kandidaten Tweede Kamer

Woensdag 18 november vanuit Huis

De Algemene Afdelingsvergadering van de Kromme Rijn afdelingen Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede. Een avond gevuld met politieke discussies, actualiteiten en een gezellige borrel achteraf.

Op 18 november komen de leden van D66 Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede digitaal bij elkaar. We bespreken de politieke actualiteit en de activiteiten voor de komende periode. Daarnaast nodigen we kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen uit om zich te presenteren aan de leden. Leden kunnen kennismaken en in gesprek gaan met de kandidaten, zodat zij een goede keuze kunnen maken in de verkiezingen van D66 over de kandidatenlijst.

 

Deze bijeenkomst wordt in verband met het corona-virus digitaal georganiseerd.

 

Bent je lid van D66?

Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten! Aanmelden kan via info@d66houten.nl, dan ontvang je een link om digitaal deel te kunnen nemen.

 

(Nog) geen lid van D66?

Wees welkom op deze avond vol politieke discussies! We maken graag kennis met je. Zou je je willen aanmelden via info@d66houten.nl?

 

Ben je kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen?

We maken graag kennis met zoveel mogelijk kandidaten, maar vanwege het grote aantal kandidaten kunnen we niet iedereen uitnodigen. In lijn met de landelijk vastgestelde Regeling Voorkeursacties zullen zoveel mogelijk kandidaten uitgenodigd worden om aan het panel deel te nemen of gewoon kennis te komen maken met de leden. Aanmelden hiervoor kan via info@d66houten.nl.

18 november

20:00