Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 juni 2018

Afscheid Michiel van Liere

Voorafgaand aan de raadsvergadering van 12 juni 2018 werd afscheid genomen van vertrekkend wethouder Michiel van Liere. Door burgemeester Wouter de Jong werd hij toegesproken en bedankt voor zijn inzet voor de gemeente en voor alles wat hij heeft bereikt. Ook hij kreeg, net als de vertrekkende raadsleden, een verkeersbord als cadeau: een grote P van parkeren, maar in zijn geval van Pensioen.

Ook D66 Houten dankt Michiel voor zijn inzet in de afgelopen acht jaar als wethouder voor deze gemeente. Wij zijn trots op de manier waarop hij namens de partij zitting nam in het college en op alles wat hij voor elkaar heeft gekregen. Wij wensen hem alle goeds toe in de toekomst.

Op donderdag 14 juni vindt vanaf 16.00 uur in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis een afscheidsreceptie plaats. Naast Michiel wordt hier ook afscheid genomen van vertrekkend wethouder Jocko Rensen (PvdA). Inwoners en relaties zijn hierbij van harte welkom.