Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 januari 2018

Agaath Dekker politicus van het jaar!

D66-raadslid Agaath Dekker-Groen is verkozen tot de Houtense politicus van het jaar!

Het Groentje maakte bekend dat zij 29,65% van de 958 stemmen in de wacht heeft gesleept. D66 Houten is trots op Agaath voor het behalen van deze eervolle titel. Sinds 2014 zit Agaath Dekker namens D66 in de gemeenteraad van Houten, waarin zij zich onder meer bezighoudt met jeugdzorg, onderwijs en verkeer & infrastructuur.

Lijsttrekker Marcel van Gooswilligen maakte vanmiddag van de gelegenheid gebruik om Agaath te feliciteren met deze prachtige prijs (zie foto), waarna zij geïnterviewd werd door de lokale media.

Raadslid Wouter van den Berg (SGP) werd tweede, en PvdA-wethouder Jocko Rensen werd derde. Daarnaast kon er gestemd worden op Hilde de Groot, Robert Pelleboer, Willy Boersma, Herman Geerdes, Kees van Dalen, Anneke Dubbink, Gerard Zandbergen, Jan de Jong, David Jimmink en Eric-Jan Visser.